Preguntes freqüents

Per realitzar el curs de Monitor/a de lleure has de ser major de 18 anys.

Pots accedir al curs de Director/a de lleure a través d’alguna d’aquestes vies

  • Si es notifica la baixa d’un curs 10 dies abans de la data d’inici i l’alumne/a ja ha fet l’ingrés del curs, Adhara retornarà el 75% de l’import el dia 25 del mes en qüestió. Prèviament l’alumne/a haurà d’haver confirmat un número de compte amb el nom exacte del titular del compte.
  • Un cop iniciat el curs, en el cas que l’alumne/a es doni de baixa no se li retornarà l’import de la matrícula, tret de casos excepcionals.
  • En cas de no formalitzar la inscripció definitiva perquè l’alumne/a no acaba inscrivint-se, l’import de la preinscripció no serà retornat.

L’etapa de pràctiques és una part formativa més del curs de monitors/es i/o directors/es. Així doncs, tal com indica el Decret que regula la formació, les pràctiques només es poden iniciar una vegada el curs ha finalitzat. És una manera de poder posar en pràctica allò treballat a l’aula.

A l’Escola Adhara tenim dues convocatòries obertes per poder lliurar la Memòria (15 d’octubre i 15 de gener). Aquestes són dates límit de lliurament, però podeu venir qualsevol altre dia a lliurar-ho a la recepció de l’escola. Ah! I no us oblideu que juntament amb la memòria heu de lliurar el Certificat de pràctiques signat i segellat. Més informació a l’espai web.

Publicarem el resultat de la convocatòria a la web. Allà hi trobaràs les dates aproximades de quan es publicaran els resultats i també quan està previst que tinguem els carnets i diplomes a l’escola. En cas de tenir qualsevol dubte ens pots escriure a formacio.adhara@lleurejorditurull.cat