Memòries

Un cop acabades les Pràctiques a una entitat de lleure hauràs de realitzar la Memòria final del curs.

Aquesta s’ha de lliurar juntament amb el Certificat de pràctiques avaluat i signat pel director/a de pràctiques del centre. El document ha de ser l’original i ha d’estar acompanyat d’una fotocòpia del carnet de director/a.

Ho podeu entregar a la recepció d’Adhara (horaris).

Tens dues convocatòries d’avaluació.

A continuació pots veure la data límit de lliurament del curs 2022, el dia que es publicaran els resultats i el dia que podràs passar a recollir el carnet.

Darrer dia de lliurament Publicació de resultats Recollida de carnets
21 de gener 1a setmana de març Abril
15 d’octubre 1a setmana de desembre Gener

Podeu portar la memòria en format físic a la nostra oficina o bé enviar-la al correu de: formacio.adhara@lleurejorditurull.cat

La fitxa de pràctiques i el certificat de pràctiques l’heu de portar en format original a la nostra oficina. En cas de no poder venir directament vosaltres podrà venir algú altre, sempre i quan porti una autorització per part vostra.

A continuació podeu trobar els llistats dels alumnes aprovats a les darreres convocatòries.

Resultats de la convocatoria MARÇ 2020

Resultats de la convocatoria DESEMBRE 2019

Resultats de la convocatòria JUNY 2019

Aquells/es alumnes que no apareixeu al llistat us heu de posar en contacte amb l’escola a través del correu formacio.adhara@lleurejorditurull.cat per conèixer el motiu, intentarem respondre-us el més aviat possible. En cas d’estar suspesos haureu de lliurar de nou el treball que serà incorporat a l’avaluació de la pròxima convocatòria.

Els/les alumnes que teniu un (*) significa que la memòria està aprovada però us manca algun aspecte o documentació, si no ens hem posat en contacte amb vosaltres, envieu-nos un e-mail a formacio.adhara@lleurejorditurull.cat.