Colònies Escolars

Les colònies escolars que organitzem es realitzen a la Casa de Pineta, un alberg situat a les portes del Parc Nacional d’Ordesa. Un indret ideal per dur a terme tota mena d’activitats aprofitant els recursos que ens proporciona el lloc.

Oferim una experiència perfecta perquè l’infant se senti lliure,  interactuï amb la natura i aprengui a conviure amb els companys i l’entorn. Totes les estades estan dissenyades des del lleure educatiu, posant èmfasi en la transmissió de valors relacionats amb la convivència i aportant un equip de monitors i monitores amb un tarannà propi.

NATURA I LLEURE

Unes colònies de lleure que ens faran reflexionar sobre el temps lliure i que ens ajudaran a descobrir activitats alternatives que l’enriqueixin, sempre donant protagonisme a la naturalesa de l’entorn. L’objectiu d’aquestes estades és transmetre als participants el valor d’aprofitar el temps lliure per créixer vivint experiències emocionants, divertides i al mateix temps enriquidores, que ens millorin com a persones i com a ciutadans actius, implicats i compromesos.

Descarrega’t la proposta

NATURA I AVENTURA

Remarem pel pantà de Mediano i baixarem per les aigües del Esera,  ens perdrem i caminarem per prats i cims amb la brúixola, viurem mil i una aventures a la vall de Pineta. Tot amb l’objectiu de sensibilitzar els infants en els valors que ens aporta la muntanya, amb la seva flora i fauna juntament amb la convivència amb els companys i companyes del grup.

Descarrega’t la proposta

NATURA I ART

Descobrirem, experimentarem i aprendrem utilitzant la creativitat en el nostre dia a dia tot buscant noves maneres de gaudir de la natura i el món que ens envolta. Volem obrir la ment i deixar anar la vena més creativa que portem dins.

Descarrega’t la proposta

VIATGE DE FI DE CURS

Adhara proposa una alternativa al viatge de fi de curs tradicional.

No marxis lluny, no agafis cap avió, no visitis llocs que ja has visitat. Tanca els ulls i deixa’t portar. Segur que penses en les coses més essencials.

Us proposem un recorregut on el fil conductor, serà el comiat (què deixo de mi allà on he estat) i la projecció ( què passarà ara que marxo del grup).

Us proposem un treball divertit i engrescador amb tots els components d’un bon final de curs.

Descarrega’t la proposta

Si vols més informació o fer una reserva, posa’t en contacte amb nosaltres! Et donarem resposta en el termini màxim d’una setmana.

Fes arribar la teva sol·licitud a través del formulari de contacte