Manipulació d’aliments
El Curs de Manipulació d’Aliments forma a les persones per garantir unes bones pràctiques a l’hora de preparar els aliments a la cuina, donant eines de seguretat i higiene alimentària i nocions bàsiques sobre les al·lèrgies i intoleràncies.
DESTINATARIS: Persones de l’àmbit de la restauració, monitors i monitores de menjadors, de lleure, mestres,…
METODOLOGIA: La formació consta d’unes lectures i recursos visuals, així com alguna activitat a realitzar. Es pot realitzar de manera autònoma i flexible segons la disponibilitat de cadascú.
AVALUACIÓ: En finalitzar la formació hi ha un qüestionari d’assoliment de continguts.
CERTIFICAT: En cas de superar l’avaluació final, es certifica l’assoliment dels continguts a través d’un diploma propi.
FORMACIÓ VIRTUAL
EDICIÓ VIRTUAL (2021MA02)
FORMACIÓ PRESENCIAL
També realitzem Cursos de Manipulació d’aliments presencials, en aquest cas ho fem a demanda de les entitats. Així doncs, si tens interès en formar al teu equip posa’t en contacte amb nosaltres! Et donarem resposta en el termini màxim d’una setmana.