Activitats de Vacances

vacances.adhara@lleurejorditurull.cat

Inscripcions

CASAL D’ESTIU – Escola Pia Vilanova i la Geltrú

Dates: del 26 de juny al 28 de juliol de 2023

Lloc: Escola Pia Vilanova i la Geltrú, però es faran algunes activitats fora del centre.

Edats:  de 3 fins a 13 anys. Nascuts entre el 2010 i el 2020.

Horaris: Acollida (8-9h), Casal (9-13h), Migdia (13-15h)

El casal d’estiu té una durada de 5 setmanes. La inscripció és per setmanes, de manera que podeu escollir aquelles que vulgueu.

Els preus per setmana són diferents ja que incorporen un descompte acumulatiu per aquelles famílies que opteu per fer un període més prolongat. Aquest descompte només s’aplicarà per aquelles famílies que feu la inscripció agregada i dins de termini.

En cas de voler afegir el servei d’acollida o de migdia, caldrà incloure’l setmanalment en la inscripció.

Enllaç d’inscripció

Un cop feta la inscripció a través del formulari haureu d’omplir la següent documentació i deixar-la a la recepció de l’Escola Pia Vilanova i la Geltrú. Concretament, haureu de portar-nos en paper:

  • Fitxa sanitària
  • Autorització
  • Full alfa
  • Fotocòpia de la targeta sanitària

DOCUMENTACIÓ CASAL

*Persones que sol·liciten beca: han d’omplir aquest formulari per reservar plaça.

La reunió informativa serà divendres 5 de maig a 2/4 de 7 de la tarda. 

La reunió serà virtual, a través del següent enllaç.

Presentació reunió Famílies 2023

VIU L’ESTIU 

És un casal d’estiu de lleure, en què els i les participants aprofiten el seu temps lliure implicant-se en les activitats del grup i convivint. Les activitats lúdiques proposades eduquen per a un temps lliure enriquidor que els diverteixi, que sigui de descans i que els aporti experiències per a desenvolupar-se com a persones.

L’estiu és un bon moment per jugar, gaudir, relaxar-se i fer noves amistats! “Viu l’estiu” és un casal on els més petits aprendrem moltes coses a través de múltiples tipus d’activitats com poden ser jocs, art, cultura, esport i festa ! Gimcanes, teatre, música, descoberta de Vilanova, aigua, experiments, tallers… 

L’estiu és també, per als més grans, un dels moments de l’any més esperats on poder fer colla i viure grans moments d’amistat! “Viu l’estiu” es un casal on els nois i noies aprendrem a participar i conviure. Farem activitats pensades per cohesionar el grup, motivar-los a participar i a implicar-se en projectes a la seva mida. Descobrirem racons, gent i entitats de Vilanova, gaudirem de la platja i dels esports aquàtics. 

Vine a viure l’estiu amb nosaltres!

Condicions de participació CasalPodeu consultar els preus del casal a aquesta graella:

Nº setmanes de casal Preu
1 setmana 78€
2 setmanes 148€
3 setmanes 211€
4 setmanes 265€
5 setmanes 312€

Preus activitats extres

  • Acollida: 12€ setmanals
  • Migdia: 55€ setmanals

Informació sobre la política de cancel·lació i incorporació de setmanes (document).

En cas de voler inscriure al vostre fill/a a l’acollida matinal o dinar de manera puntual, ho podeu fer comprant tiquets puntuals.

Cal fer la inscripció a través d’aquest formulari abans de les 12h del dijous de la setmana anterior a la utilització del tiquet. Un cop comprat, haureu d’escriure a vacances.adhara@lleurejorditurull.cat informant dels dies en què es faran servir.

Els preus dels tiquets puntuals són:

  • Acollida matinal: 3€/dia
  • Migdia: 12€/dia

Enllaç d’inscripció de tiquets puntuals

Ens agrada donar resposta a necessitats que entitats o col·lectius puguin tenir. Així doncs, si tens interès en què t’organitzem alguna activitat de vacances o ens vols fer arribar alguna proposta, contacta amb nosaltres! Et donarem resposta en el termini màxim d’una setmana.

Fes arribar la teva sol·licitud a través del formulari de contacte