Colònies Escolars

Les colònies escolars que organitzem es realitzen a la Casa de Pineta, un alberg situat a les portes del Parc Nacional d’Ordesa. Un indret ideal per dur a terme tota mena d’activitats aprofitant els recursos que ens proporciona el lloc.

Oferim una experiència perfecta perquè l’infant se senti lliure,  interactuï amb la natura i aprengui a conviure amb els companys i l’entorn. Totes les estades estan dissenyades des del lleure educatiu, posant èmfasi en la transmissió de valors relacionats amb la convivència i aportant un equip de monitors i monitores amb un tarannà propi.

NATURA I LLEURE

Unes colònies de lleure que ens faran reflexionar sobre el temps lliure i que ens ajudaran a descobrir activitats alternatives que l’enriqueixin, sempre donant protagonisme a la naturalesa de l’entorn. L’objectiu d’aquestes estades és transmetre als participants el valor d’aprofitar el temps lliure per créixer vivint experiències emocionants, divertides i al mateix temps enriquidores, que ens millorin com a persones i com a ciutadans actius, implicats i compromesos.

NATURA I AVENTURA

Remarem pel pantà de Mediano i baixarem per les aigües del Esera,  ens perdrem i caminarem per prats i cims amb la brúixola, viurem mil i una aventures a la vall de Pineta. Tot amb l’objectiu de sensibilitzar els infants en els valors que ens aporta la muntanya, amb la seva flora i fauna juntament amb la convivència amb els companys i companyes del grup.

NATURA I ANGLÈS

Jugarem amb les paraules i les expressions pròpies de la cultura anglosaxona tot gaudint d’activitats dinàmiques i divertides que ens faran utilitzar l’anglès sense ser-ne conscients. La convivència entre l’idioma i l’entorn són la combinació perfecta per endinsar-nos plenament en la llengua.

NATURA I ART

Descobrirem, experimentarem i aprendrem utilitzant la creativitat en el nostre dia a dia tot buscant noves maneres de gaudir de la natura i el món que ens envolta. Volem obrir la ment i deixar anar la vena més creativa que portem dins.