Manipulació d’aliments

El Curs de Manipulació d’Aliments forma a les persones per garantir unes bones pràctiques a l’hora de preparar els aliments a la cuina, donant eines de seguretat i higiene alimentària i nocions bàsiques sobre les al·lèrgies i intoleràncies.

DESTINATARIS: Persones de l’àmbit de la restauració, monitors i monitores de menjadors, de lleure, mestres,…

METODOLOGIA: La formació consta d’unes lectures i recursos visuals, així com alguna activitat a realitzar. Es pot realitzar de manera autònoma i flexible segons la disponibilitat de cadascú.

AVALUACIÓ: En finalitzar la formació hi ha un qüestionari d’assoliment de continguts.

CERTIFICAT: En cas de superar l’avaluació final, es certifica l’assoliment dels continguts a través d’un diploma propi.

FORMACIÓ VIRTUAL

EDICIÓ SETEMBRE (2020MA865)

Durada: 5 hores

Dies: del 14 al 30 de setembre

Preu: 30€

Enllaç d’inscripció

EDICIÓ NOVEMBRE (2020MA874)

Durada: 5 hores

Dies: del 10 al 30 de novembre

Preu: 30€

Enllaç d’inscripció

FORMACIÓ PRESENCIAL

També realitzem Cursos de Manipulació d’aliments presencials, en aquest cas ho fem a demanda de les entitats. Així doncs, si tens interès en formar al teu equip posa’t en contacte amb nosaltres! Et donarem resposta en el termini màxim d’una setmana.

Fes arribar la teva sol·licitud a través del formulari de contacte