Activitats de Vacances

LABORATORI CREATIU – Colònies artístiques a Pineta

Vine, comparteix i descobreix. A través del procés creatiu, tindràs més eines per transformar el món. Durant aquest dies es treballaran diferents disciplines artístiques amb especialistes i monitors/es de lleure. Si t’agrada la fotografia, la pintura, l’escultura, el disseny,…i t’agradaria fer-ho en un entorn natural com la Casa de Pineta no dubtis que aquest és el teu lloc! Viu unes colònies amb altres adolescents que tenen interès per l’art!

El Laboratori creatiu es realitza del 5 al 9 de setembre a la Casa de Pineta (Bielsa). Són unes colònies artístiques destinades principalment a adolescents amb interessos i motivacions artístiques.

Preu: 350€ (inclou la pensió complerta, el transport, els monitors i el material)

Més informació

Si tens interès en viure el Laboratori creatiu, ja et pots inscriure!

Data límit: dijous 30 de juliol.

Atenent el context actual, en cas que l’activitat no es pogués acabar realitzant retornarem el 100% de l’import.

Enllaç d’Inscripció

CASAL D’ESTIU – Escola Pia Sitges

Enguany el casal serà “La Botiga de Joguines”. Cada setmana la nostra botiga estarà més plena de joguines, en farem i jugarem. En portarem de casa i serà molt important compartir-les i regalar-ne. Ens vindran a veure persones que els interessen les joguines i el pati serà un espai ple de jocs gegants i espais de colors. Farem excursions juganeres. Inventarem una joguina diferent cada setmana. Jugarem amb tot amb el cos, amb materials de casa, amb joguines, amb l’aigua, amb pedres i sorra . Ep, i també farem de joguines nosaltres…ens disfressarem!

El casal d’estiu comença el 29 de juny i finalitza el 31 de juliol. El lloc de realització és l’Escola Pia Sitges, però es faran algunes activitats fora del centre. És un casal infantil amb alumnes de 3 a 6 anys, enguany també estarà obert a infants que hagin d’iniciar P3 al setembre.

Més informació

El casal d’estiu té una durada de 5 setmanes, però podeu fer la inscripció de només aquelles que considereu oportú. A més, també podeu optar per fer una inscripció de tot el dia (matí i tarda) o de només matí.

En funció del tipus d’inscripció els preus per setmana són diferents ja que incorporen un descompte acumulatiu per aquelles famílies que opteu per fer un període més prolongat.

El servei de menjador no està inclòs en la modalitat d’inscripció, per tant, cal marcar-lo en cas de voler-lo incloure.

Enllaç d’inscripció

La reunió informativa serà divendres 19 de juny a les 19h.

La reunió serà a través del Meet a través del següent enllaç.

Les famílies d’Escola Pia Sitges que van mostrar interès en el casal fins a 6è de primària poden formalitzar la inscripció. La data límit per fer-ho és diumenge 21 de juny.

En aquest cas el casal serà només de matins (9 a 13.30h) i amb possibilitat de quedar-se a dinar (13.30 a 15h).

Enllaç d’inscripció

Ens agrada donar resposta a necessitats que entitats o col·lectius puguin tenir. Així doncs, si tens interès en què t’organitzem alguna activitat de vacances o ens vols fer arribar alguna proposta, contacta amb nosaltres! Et donarem resposta en el termini màxim d’una setmana.

Fes arribar la teva sol·licitud a través del formulari de contacte