Memòries 2018-12-04T11:14:35+00:00

Memòries

Un cop acabades les pràctiques, has de realitzar la Memòria final del curs. Aquesta s’ha de lliurar juntament amb el Certificat de pràctiques avaluat i signat pel director de pràctiques a la recepció d’Adhara (horaris).

Convocatòrieshttp://www.adhara.cat/contacte/

Tens dues convocatòries d’avaluació.

A continuació pots veure la data límit de lliurament, el dia que es publicaran els resultats i el dia que podràs passar a recollir el carnet.

Darrer dia de lliurament Publicació de resultats Recollida de carnets
15 d’octubre de 1a setmana de desembre Gener (no disponibles)

En cas de no poder venir directament vosaltres podrà venir algú altre, sempre i quan porti una autorització per part vostra.

Resultats de les darreres convocatòries

A continuació podeu trobar els llistats dels alumnes aprovats a les darreres convocatòries.

Resultats de la convocatòria de DESEMBRE 2018

Resultats de la convocatòria de JUNY 2018

Resultats de la convocatòria de MARÇ 2018

Aquells/es alumnes que no apareixeu al llistat us heu de posar en contacte amb l’escola a través del correu info@adhara.cat per conèixer el motiu, intentarem respondre-us el més aviat possible. En cas d’estar suspesos haureu de lliurar de nou el treball que serà incorporat a l’avaluació de la pròxima convocatòria.

Els/les alumnes que teniu un (*) significa que la memòria està aprovada però us manca algun aspecte o documentació, si no ens hem posat en contacte amb vosaltres, envieu-nos un e-mail a info@adhara.cat