Project Description

Colònies escolars

Des de fa més de 15 anys, organitzem colònies escolars a la Casa de Pineta. Dissenyem estades des del lleure educatiu, posant el valor en la transmissió dels valors propis de la  convivència. ​Actualment oferim els següents tres projectes educatius:

L’AVENTURA DE LES EMOCIONS 

Estada d’entre 4 i 5 dies destinada, principalment, a grups de primària i secundària. Aquest programa té l’objectiu de treballar amb els participants el coneixement i la gestió de les pròpies emocions  a través d’activitats i tallers diversos. Amb el valor afegit de la convivència  en grup vivint l’aventura en un entorn natural  que captiva als qui s’hi endinsen.

SENDERISME I AVENTURA AL PIRINEU ARAGONÈS

Estada d’entre 4 i 5 dies destinada, principalment, a grups de primària i secundària. L’objectiu és  sensibilitzar els participants  en els valors que ens aporta la muntanya, amb la seva flora i fauna conjuntament amb la convivència amb els companys del  grup .

UN TEMPS LLIURE PER VIURE

Estada d’entre 4 i 5 dies destinada a grups classe d’escoles i grups d’esplai. L’objectiu és transmetre als participants el valor d’aprofitar el temps lliure per créixer vivint experiències emocionants, divertides i al mateix temps enriquidores, que ens millorin com a persones i com a ciutadans actius, implicats i compromesos.